ASW tim čeka na vas. Više detalja

O nama

Ko smo mi?

Revizori, savetnici, stratezi, oni koji rešavaju probleme, fokusirani na izvrsnu uslugu i osnaživanje klijenata da kontinuirano razvijaju svoj posao.
Stagnacija nije opcija, promene se dešavaju kada idemo napred.
Od 2014. godine ASW tim ide korak napred, rame uz rame sa vama.
Danas se obavezujemo da sve što radimo bude zalog za bolje sutra. Danas kreiramo budućnost.


Zašto mi?

Flekibilnost

Svesni smo toga da su svi naši klijenti različiti i jedinstveni. Uspešna saradnja počiva na prilagođavanju i prepoznavanju potreba svakog klijenta ponaosob. Dajemo vam rešenja i resurse koji donose prave rezultate za vaš posao.

Poverenje

Iskreni razgovori grade odnose od poverenja. Mi smo partner na koga se možete osloniti. Ovaj pristup ne menjamo. Menjamo samo način na koji radimo sa svakim klijentom kako bi postigli najbolje rezultate.

Efikasnost

Vaše vreme je dragoceno. Mi to znamo i zato radimo u punom tempu kako bi ispoštovali rokove i pružili najefikasniju moguću uslugu.

Iskustvo

Tim vrhunskih eksperata je tu za vas. Garanciju kvaliteta naših usluga daju profesionalci i stručnjaci koji su svoja dugogodišnja iskustva sticali radom na kompleksnim projektima revizije, finansijskog i poreskog savetovanja, kako u velikim međunarodnim i domaćim kompanijama, tako i malim privatnim kompanijama različitih poslovnih orjentacija i profila.

Revizori, savetnici, stratezi, oni koji rešavaju probleme, fokusirani na izvrsnu uslugu i osnaživanje klijenata da kontinuirano razvijaju svoj posao.